deutsch

Bemutatkozás

   
 
kezdőlap
bemutatkozás
könyvelés
bérszámfejtés
főkönyvelői szolgáltatás
cafeteria
adótanácsadás
pénzügyi átvilágítás
szabályzatok elkészítése
munkaerő közvetítés
pályázatírás
online tanácsadás
árak, ajánlatkérés
hírek, információk
kapcsolat
 
 

Az Optitax Trade kft elsősorban kis-közép és nagyvállalkozások pénzügyi, számviteli és adótanácsadási tevékenységét végzi,  Németországban és Magyarországon. Nagy tapasztalattal rendelkezünk külföldi tulajdonú, illetve külkereskedelmi , építőiipari cégek számviteli és adózási kérdéseiben. 

Az Optitax Trade Kft németországi illetve osztrák cégek magyarországi cégeinek könyvelésére, valamint németországi cégek Németországban történő könyvelésére specializálódott, Németországban és Magyarországon. Mindkét ország adózási környezetének ismeretével rendelkezünk, és sikeresen végezzük könyvelési és adótanácsadási tevékenységünket mindkét országban.

Miért válasszon minket?

  • Nagyvállalati tapasztalattal sikeresen végezzük német és osztrák tulajdonú cégek könyvvezetését
  • Adóoptimalizálás terén komoly sikereink vannak
  • Németországban vállaljuk cége könyelését - felelősségbiztosítással


Partnereink között több nemzetközi, illetve multinacionális vállalkozás van, melyeknek árbevétele több milliárd forint, valamint kisvállalkozások és egyéni vállalkozások is megtalálhatók. Jelentős adóhivatali ellenőrzési talapsztalattal bírunk, de biztosítékként azonban az Önök és saját érdekünkben szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik a cég, munkánkért felelősséget vállalunk!

Munkánk során az ügyfeleinkkel való jó kapcsolat kialakítására és megtartására, a folyamatos tájékoztatásra kiemelt hangsúlyt fektetünk. Fontos számunkra, hogy bármilyen gazdasági kérdéssel fordulhatnak hozzánk ügyfeleink, megpróbáljuk a lehető legjobb megoldást ajánlani számukra.

A mai gazdasági helyzetben a vállalkozásokat jelentősen terhelik a különböző  adók és járulékok. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinkkel közösen a likviditási helyzetet folyamatosan figyelemmel kísérjük, és a hatályos jogszabályi kereteken belül az adóoptimalizálást a lehető legnagyobb mértékben hajtsuk végre. Szívesen elmegyünk a megbízó székhelyére, ahol akár az anyag átvételére sor kerülhet, akár szakmai konzultáció keretében megoldást kereshetünk az esetlegesen felmerülő problémákra, kérdésekre.

 

Reméljük, hogy honlapunk elnyerte tetszésüket, és mielőbb partnereink között üdvözölhetjük.

 

Kocsis Katalin

ügyvezető igazgató

mérlegképes könyvelő

adótanácsadó

vállalkozásszervező közgazdász

nemzetközi kontroller

elválasztó

cover
ajánlatkérés kép